Stránky

piatok 4. januára 2013

I´m obsessed with...*3

Toto meme si ukradnem z blogu Knižní koutek ktorý si vedie Emily.L. Zapáčilo sa mi a tak budem prispievať. Úlohou je zverejniť hociktorú moju závislosť a pridať k nej krátky popis =)

Dnešný príspevok nebude prekvapením.

FIALOVÁ FARBA

Farba sa mi páči už od malička. Je nádherná a vážne som ňou posadnutá. Aj keď oblečená som častejšie v ružovej, alebo čiernej, fialová je naj. Páči sa mi,pretože je iná ako ostatné faby. Aj tyrkysová je jednou z obľúbených a tak isto na mňa pôsobí inak, ako ostatné farby. Sú pre mňa výnimočné :) Fialová sa spája s duchovnom, nadprirodzenom a kreativitou. "Majú ju radi ľudia s fantáziou a ľudia s tvorivými schopnosťami." No proste ušitá mne na mieru :) Aj moje šaty na stužkovú (rok 2010), museli byť fialové =)

Astesia



8 komentárov:

  1. aj ja zbožňujem fialovú 8)
    ale nie som ňou posadnutá 8) ako keď si mám vybrať medzi fialovými rukavicami a hocičím iným tak beriem 1. možnosť 8D aj svoj 1. blog som urobila nafialovo dokonca aj názov 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved aj tento môj je fialový :D ale uvažujem nad prudkou zmenou dizajnu :)

      Odstrániť
  2. pripájam sa do klubu milovníkov fialovej farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné šaty! :) Fialovou mám ráda -když si ji snažím představit, tak vidím hedvábí- ale nejradši mám přece takovou bledě oranžovou... nebo západ slunce. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť