Stránky

utorok 10. júna 2014

10. 06. 2014

Na dnešnom dni je niečo zvláštne, magické, neuveriteľné...
Dnešným dňom má blog druhé narodeniny. Pekné však? :) Aj keď nie som až tak aktívna ako by sa patrilo, sa mi za tie dva roky podarilo napísať 209 príspevkov, získala som 61 nasledovateľov, čo je krásne číslo. Zobrazení sa mi nazbieralo 15 173 a určite budú pribúdať. Je to neuveriteľné, že ešte stále pridávam recenzie, občas nejaké meme, alebo článok. Som veľmi nestály človek. Obávala som sa, že mi blogovanie vydrží sotva pár mesiacov, no nakoniec som sa dočkala druhých narodenín. Za tie dva roky som prečítala mnoho kníh a napísala na ne recenzie. Prednedávnom som si čítala moje prvotiny. Pousmiala som sa nad nimi a uvedomila si, že aj písanie sa časom posunulo k lepšiemu. Mám dni kedy nečítam a som neaktívna, potom sú dni, keď prečítam zrazu viacero kníh a pridám recenzie. Samozrejme je to kvôli lenivosti, povinnostiam, no aj pre moje divné duševné (ne)zdravie...

Teší ma, že je okolo mňa toľko veľa kníh, ktoré treba prečítať, svety, ktoré treba spoznať, knižných hrdinov, do ktorých sa treba zaľúbiť, hrdiniek, ktoré budem nenávidieť... Som hrdá, že som knihomoľ.

Fajn, dosť bolo sentimentu :D


Určite si hovoríte: "Oooo narodeniny, určite bude giveaway no taaak, kde to je? Musí to predsa dať do článku grrr..." :D

Áno, budeme súťažiť o knihy, ale až pozdejšie. Blížia sa ešte jedny narodeniny a to 03. 07. 2014. Dovŕšim 21 rokov a tak spravím jednu veľkú knižnú "rozdávačku" niekedy v lete. Niektoré výhry sú už prichystané, iné pribudnú.

Ďakujem, že ste tu so mnou a podporujete ma :)

4 komentáre:

  1. Blahoželám a teším sa na súťaž :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratuluje :) tvoj blog mám naozaj rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratuluji! Na tvůj blog jsem narazila nedávno, stihla jsem zatím přečíst dva články a moc se mi líbí! Těším se na Tvé další články! :)

    OdpovedaťOdstrániť