Stránky

štvrtok 6. septembra 2012

I can be anyone...*6


Štvrtkové meme organizované mnou a E_V_E.
Vyber si knižného hrdinu: hlavná postava, vedľajšia postava, pes, mačka, duch,je to na tebe. Popíš čitateľom prečo si si postavu vybral/a. Vyber jednu jeho životnú situáciu (snažme sa nespoilerovať ;)). Staň sa zvolenou postavou a napíš čo by si na jeho mieste urobil TY.


Vitajte, vitajte. Dnes máme šieste pokračovanie meme I can be anyone. Verím, že sa vám páči a ste zvedaví, koho vyberiem dnes. Zatial som nepostrehla, že by sa do meme niekto pridal, tak to stále ostáva len na mne a E_V_E  :)

Môj dnešný hrdina: Evie z knihy Zlodejka duší od Kiersten White.

Dôvod: Nechápem, prečo mato nenapadlo už skôr. Evie som si zamilovala hneď na prvých stránkach prvého dielu. Nieje to až taká ufňukaná hrdinka, ale zase nieje ani príliš priebojná. Je to proste pobláznená teenagerka. Dokonale sa s ňou dokážem stotožniť a je dokonca aj trošku šmatlavá (rozumej nešikovná) ako ja.

Situácia: Evie sa počas svojej práce a dobrodružstiev, dostáva do ríše víl. Je jej ponúknuté vílie jedlo, ale ona ho odmieta a neochutná. Keď totiž raz ochutnáte jedlo víl, nijaké iné na svete vás nenasíti a budete sa musieť do ríše stále vracať.

Moja zmena: Predpokladám že šikovný už tušia, čo idem zmeniť. Ochutnala by som vílie jedlo! Bola by som hrozne zvedavá, ako to chutí a aspoň by som mala dôvod stále sa k vílam vracať. A keby ma tam uniesol taký úžasný víliak, ktorý tam zobral Evie, neváhala by som a kľudne mu vyjedla aj celú chladničku, len aby som mohla ostať sním.

obrázok z fanpop.com

Astesia

2 komentáre:

  1. Mne bolo z toho "víliaka" čo si Evie privlastňoval zle 8D
    ale Evie je naozaj skvelá postava 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mne nie =) je to taký fajný záporák :) teda ak ním ostane aj v nasledujúcich častiach :)

      Odstrániť