Stránky

štvrtok 28. marca 2013

I can be anyone... *25


Štvrtkové meme organizované mnou a E_V_E. dlajšia postava, pes, mačka, duch,je to na tebe. Popíš čitateľom prečo si si postavu vybral/a. Vyber jednu jeho životnú situáciu (snažme sa nespoilerovať ;)). Staň sa zvolenou postavou a napíš čo by si na jeho mieste urobil TY.


Môj dnešný hrdina: Nora Greyová z knihy Zavrhnutý od  Beccy Fitzpatrickovej

Dôvod: Pretože je to hrdinka čo má rozum a nenechá sa len tak zmiatnuť záhadným chlapcom, ktorý je podľa všetkého veľmi nebezpečný. Vyhýba sa mu, bojí sa ho a to je správne. Nie ako to už býva, že sa hrdinky vrhajú temným chlapcom okolo krku.

Situácia: No, objaví sa trošičku žhavejšia scéna. Nora sedí na kuchynskej linke (tam ju vyložil Patch) a on ju začne jemne bozkávať na krk. Nora sa zdráha, nespolupracuje a snaží sa ho odohnať.

Moja zmena:  Zabudnite na to čo som písala v bode číslo dva. Kebyže mňa niekto posadí na linku a začne ma bozkávať, okamžite by som sa do neho zakvačila a všetci viete ako by to pokračovalo :D Obdivujem Noru, že si ako tak dokázala zachovať rozvahu a nepodľahnúť mu. Patch nie je pre mňa vzhľadovo príťažlivý hrdina, ale keď zavriem oči a predstavím si pred sebou iného fešáka, tak už mám slinky :D

Astesia

6 komentárov:

  1. Myslím, žeby sme skončili rovnako :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 8D totálne súhlasím 8D také vášnivé gesto a ona ho odstrčí? no sprostá je 8D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. len sa bojí :D čo už :D predpokladám že sa to zmení :D ešte to nemám dočítané a len matne viem, čo sa tam stane :D

      Odstrániť
  3. Neviem, či hovoríš o tej istej hrdinke, o ktorej som čítala v Zavrhnutom ja, lebo môj názor na Noru je zase taký, že je jedna z najblbších knižných hrdiniek, s akými som sa kedy stretla. Ale každému sa páči niečo iné a tak to má byť :)
    Ale súhlasím, že na jej mieste by som teda toho chalana, čo sa na mňa tlačí na kuchynskej linke, určite neodstrčila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatial mi príde normálna :) treba mi ešte 50 strán dočítať. Ale možno v ďalších dieloch sa bude chovať inak a ja zmením názor :)

      Odstrániť