Stránky

štvrtok 7. februára 2013

I can be anyone... *21


Štvrtkové meme organizované mnou a E_V_E. dlajšia postava, pes, mačka, duch,je to na tebe. Popíš čitateľom prečo si si postavu vybral/a. Vyber jednu jeho životnú situáciu (snažme sa nespoilerovať ;)). Staň sa zvolenou postavou a napíš čo by si na jeho mieste urobil TY.

Môj dnešný hrdina: Jenna z Hex Hall od Rachel Hawkins

Dôvod: Lebo sa mi zapáčila :) Jenna je jediná upírska študentka na Hecate Hall. A je iná! Teda aspoň podľa mňa, pretože miluje ružovú a je veľmi milá a snaží sa zmieriť so svojím osudom. Bohužiaľ ostatné decká ju nemjú radi, až na jej spolubývajúcu Sophie. 

Situácia: V škole neikto napáda študentov a myslia si, že je to Jenna, pretože obete sú ukúsnuté. Chudinka blonďavá je z toho celá preč a bojí sa že ju odvedú. Nevie ako sa má obhajova, pretože ju aj tak nikto nepočúva a neverí jej.

Moja zmena: Ťažko povedať, čo by som urobila inak. Je to komplikovaná situácia, ale snažila by som sa všetkým vykričať, že to nie ja. Alebo by som možno zvolila inú taktiku a predsa len neikoho zožrala, aby ma mali aspoň prečo potrestať.
Jenna si zaslúži byť šťastná!

Astesia

4 komentáre:

  1. Slovo "ukúsnuté" som v živote nepočula 8D
    Jenna bola veľmi sympatická a od začiatku som vedela, že to nie ona 8) Tá Sophiina dôvera bola nákazlivá 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moja slovná zásoba vždy ľudí okolo mňa prekvapuje :D a kedže som bola včera dobre naladená, tak sa preniesla aj na blog :D Dúfam, že Jenna bude aj v druhej časti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělá kniha! Jenna je úžasná růžová upírka a když jsem četla tu část knihy, kdy ji obviňovali, tak jsem málem začala křičet "do frasa, to můžete být tak blbý?!" Chtěla bych si přečíst i druhý díl. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja chcem druhý diel:) ale ja vlastne chcem srašne veľa kníh :):D

      Odstrániť