Stránky

piatok 8. februára 2013

I´m obsessed with...*5

Toto meme si ukradnem z blogu Knižní koutek ktorý si vedie Emily.L. Zapáčilo sa mi a tak budem prispievať. Úlohou je zverejniť hociktorú moju závislosť a pridať k nej krátky popis =)


Veľmi som unavená, dnes som bola totiž dlho v robote a nevládzem. Pridám teda len pesničku, ktorú nedokážem dostať z hlavičky a zbožňujem ju :) Raz som ju začula v telke a nevedela nájsť na nete. Natrafila som na ňu náhodou, keď som si pozrela trailer na Charlieho malé tajomstvá :)
Tadááá

Astesia

10 komentárov:

  1. Mně se od ID víc líbí Bleeding out, ta je naprosto... wooooooooooooooow :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Počuvala som ju a tiež je dobrá :) Ale táto je lepšia :D

      Odstrániť
  2. Teď ji já nemůžu pustit z hlavy! :D :P

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úplne perfektná, ja na nej fičím práve kvôli The Perks of being wallflower, ale až teraz som si pozrela aj iné pesničky a tá kapela je neskutočná :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá pesnička je brutálna, ale ja od nich zbožňujem aj iné. Napírklad Deamons alebo Bleeding out - toto je inak aj v traileri na The Host.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Energický song, ale nič pre mňa. :D Mne sa od nich páči Radiance. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jééj, vždy som rada ak natrafím na niekoho kto pozná túto skupinu a zbožňuje ich pesničky :) Akurát počúvam ich album (už neviem koľký raz) a je vynikajúci (a to ja na rock moc nie som, väčšinou počúvam techno a pod.). Geniálna skupina, milujem najmä Radioactive a Demons :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Občas, keď už neviem že čo, tak si ich pustím a len tak si čítam :)

      Odstrániť