Stránky

nedeľa 3. marca 2013

Čože? Ja mám blog?


Takúto otázku som si položila včera v robote. Zistila som, že blog mám a že mám aj nasledovateľov a že ich zanedbávam. No poviem vám, veľmi nepríjemné zistenie. Ale tak viete ako to je... Treba robiť veci do školy, často som v robote, keď prídem domov tak som s rodinou a nie je to také jednoduché... Ale prd :D Lenivá som ako voš, mám knižný útlm nedokážem sa do ničoho poriadne začítať a čo je hlavnou príčinou? No predsa League of Legends! No bolo mi toto treba? Viem že po večeroch by som mala čas čítať, lenže stále visím na “skajpe“ a telefonujem zo zlatíčkom. Čo viac treba čerstvo zamilovanému srdiečku?

Celkom však začínam postupovať. Mám rozčítanú Rezistenciu a som v polovici, takže budúci týždeň bude aj recenzia. Ovšem ak nezmením knihu, lebo v tejto sa večne niečo deje a mne chýbajú stredoškolské rozhovory a nejaký ten vlkolak, alebo upír. Ďalej mám rozčítanú aj knihu Železný kráľ, ale na to nemám nervy. Príde mi to ako vykradnutá Alica v krajine zázrakov a zasekla som sa niekde na strane 100. Bolo mi povedané, že dej sa potom zmení a bude to lepšie, takže ja to určite dočítam. 

A ešte sa musím pochváliť. V Pantha Rhei začala akcia z názvom Knižný raj. Sú tam neskutočné zľavy a tak som si kúpila sériu Vlci z Mercy Falls . Ráta sa mi, že som knihy vybalila zo škatule keď prišiel tovar, nalepila som na ne cenovku (jedna stojí 4 eurá, bomba že?), vyložila na akciový panel a večer vybrala tie pravé tri a zaplatila. Veľmi sa na ne teším. Jednotku som už raz čítala, ale neohodnotila som ju najlepšie. Mala som vtedy dosť zlé obdobie a láska, romantika a všetko okolo toho mi prišlo strašne otravné, trápne a nechcela som o tom nič počuť. Teraz sa ale cítim veľmi dobre a teším sa na čítanie niečoho tak príjemného.

Takže ostaňte určite na dráte a nezabudnite na malú, lenivú Astesiu :D

Astesia

2 komentáre:

  1. No daj sa dokopy a necukríčkuj sa toľko s milovaným 8D napíš nám recenzie 8P a Železného krála dočítaj! aj keď mám pocit, že keď ťa to už teraz nebaví, tak sa to moc nezmení.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetko bude! :D Neboj nič len najprv dorazím tu Rezistenciu

      Odstrániť