Stránky

utorok 28. augusta 2012

Prečo sa toľko hovorí o 12. septembri?

Odpoveď je jednoduchá. Dlho sa len špekulovalo a šepkalo, ale čoskoro sa knižným závislákom splní vytúžený sen. Knižná séria Nástroje Smrteľníkov a jej prvá časť Mesto kostí, sa 12. septembra objaví na policiach kníhkupectiev. Ďakujeme vydavateľstvu Slovart. Prebal knihy už obletel niekoľko blogov a ja sa tiež pridávam do zástupu nadšencov.

Ako sa vám páči obálka? Síce nieje zachovaný originál, ale tá naša je jednoduchá a nádherná. Kto ste knihu už čítali (ja už áno), určite si ju radi prečítate ešte raz v SLOVENSKOM jazyku. Pre tých, ktorí ešte neviete aká je kniha úžasná, mám len jeden odkaz- Šup 12. septembra do kníhkupectva! Ak ešte nieste dostatočne "nažhavení" tu máte anotáciu.


Pätnásťročná Clary Freyová sa v nočnom klube stane svedkom vraždy – vraždy, ktorú spáchali traja tínedžeri so zvláštnymi tetovaniami na tele a s prapodivnými zbraňami. Stačí len okamih a všetky telá jej zrazu zmiznú pred očami. Potom je naozaj ťažké zavolať policajtov, aby vyšetrili vraždu neviditeľnej obete neviditeľnými tínedžermi. Tak sa Clary prvýkrát stretla s Jaceom, Tieňolovcom, ktorý zbavuje náš svet démonov. Clary je vtiahnutá do Jaceovho sveta, jej mama zmizne a ju napadne démon. Ale prečo majú démoni záujem o Clary a jej mamu? A prečo Clary ako jediná vidí Tieňolovcov a svet démonov?

Už ste sa začali tešiť? A nezabudnite sledovať stránku Tieňolovci na Facebooku 

Astesia

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára