Stránky

nedeľa 28. októbra 2012

30 Day Book Challenge *1


Učenie latinských názvov drevín, dokáže človeka dosť unaviť. Popri učení ma napadlo, že na blogu sa dookola opakuje len to isté a tak som sa rozhodla to spestriť =). Pripojím sa do meme ktoré raz dávno urobila Kacennnka. Do meme 30 Day Book Challenge vyberiem každý deň na určitú tému jednu knihu. Keďže sa veľmi dobre poznám, tak pochybujem že príspevky budú pribúdať každý deň, ale budem sa snažiť. Teším sa na vaše komentáre =).


Deň 1. -  Obľúbená kniha

Autor: Patrick Rothfuss
Kniha: Meno Vetra

Obľúbených kníh mám veľmi veľa, ale vybrať si najobľúbenejšiu bolo jednoduché. Uvažovala som aj nad knihami Dokonalý pár a Pasca, ale príbeh chlapca menom Kvothe je jednoznačne moja srdcovka. Dlho som sa jej čítaniu vyhýbala, pretože je hrubá a jej anotácia ma neoslovila. Keď som však na ňu natrafila v našej malej mestskej knižnici, tak som si ju požičala a za 5 dní bola prečítaná. Len ma občas boleli ruky z jej držania, pretože je naozaj ťažká. Po jej dočítaní som ju chcela dokonca ohodnotiť nie piatimi, ale šiestimi vločkami. Odporúčam ju každému =)


Astesia


2 komentáre:

  1. Túto knihu som ešte nečítala 8)
    tak trochu ma odrádza, neverím žeby sw ami mohla páčiť, ale keď na ňu niekde narazím, tak ťa poslúchnem a prečítam 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne aj ja som si ymslela že sa mi nebdue páčiť! Ale ona ma neskutočne prekvapila :) a je to najlepšia kniha prečitana v tomto roku:)

      Odstrániť