Stránky

štvrtok 4. októbra 2012

I can be anyone... *10


Štvrtkové meme organizované mnou a E_V_E.
Vyber si knižného hrdinu: hlavná postava, vedľajšia postava, pes, mačka, duch,je to na tebe. Popíš čitateľom prečo si si postavu vybral/a. Vyber jednu jeho životnú situáciu (snažme sa nespoilerovať ;)). Staň sa zvolenou postavou a napíš čo by si na jeho mieste urobil TY.


Môj dnešný hrdina: Katniss Everdeenová z knihy Hry o život od Suzanne Collinsovej

Dôvod: Viem že je to odvážne rozhodnutie. Ale niekedy mám chuť vymeniť si to s Katniss a skúsiť, ako dlho by som vydržala v aréne a či by som bola schopná niekoho pripraviť o život. Je to veľmi nebezpečné, ale zároveň vzrušujúce.

Situácia: Peeta a Katniss sú spolu v jaskyni a s Peetom je zle. Katniss sa musí rozhodnúť, či bude riskovať svoj život, aby zachránila ten jeho.

Moja zmena: Dnes to nenazvem zmenou, ale zlyhaním. Niesom si istá, či by som dokázala urobiť to isté. Bojím sa že by som nenašla odvahu, alebo že by ma zabili a môj aj jeho život by bol zničený. Ale určite by som sa o to pokúsila!

(zdroj)

Astesia

2 komentáre:

  1. 8) strach je prítomný všade, ale keď ide o milovanú osobu, myslím, že by sme sa len tak nepozerali ako umiera, ja by som to skúsila tiež aj keď by som to zrejme neprežila 8D ale čo by bolo pár dní života navyše bez neho...o ničom, objavili by ma kvôli plaču 8D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No milovanú osobu by som si veru nenechala zomrieť :) Akurát že Katniss sama nevedela čo cíti :)A aj mňa by pre plač našli =)

      Odstrániť