Stránky

štvrtok 11. októbra 2012

I can be anyone... *11


Štvrtkové meme organizované mnou a E_V_E.
Vyber si knižného hrdinu: hlavná postava, vedľajšia postava, pes, mačka, duch,je to na tebe. Popíš čitateľom prečo si si postavu vybral/a. Vyber jednu jeho životnú situáciu (snažme sa nespoilerovať ;)). Staň sa zvolenou postavou a napíš čo by si na jeho mieste urobil TY.


Môj dnešný hrdina: Rhine z knihy Pasca od Lauren DeStefano

Dôvod: Áno situácia vo svete Rhine je veľmi zlá. Ale kto by nechcel prežiť aspoň jeden deň v úplnom prepichu a zabudnúť na všetko okolo? Mať všetko na čo si len dokážem spomenúť, chodiť po večierkoch a každý by ma poznal. Je to pochabé želanie? Podľa mňa nie, aspoň jeden deň žiť prepichovo by som chcela .

Situácia: Je pekné počasie a sestry manželky trávia čas pri bazéne. Môžu mať všetko, na čo si len spomenú. Oni sa však len rozprávajú.

Moja zmena: Dohodla by som sa s nimi, že si budeme robiť žarty zo služobníctva, alebo aj zo samého manžela. Mali by sme nezmyselné požiadavky a celý dom by bol nanohách len preto, že my niečo chceme. Keď už neprávom žijeme v bohatej rodine, tak aspoň nachvíľu odľahčíme situáciu a zabavíme sa spoločne.

Astesia




1 komentár:

  1. 8D tak ja by som chcela žiť väčšinu svojho života v bohatstve 8D takže ťa úplne chápem, raz na také maniere hviezdičky by nebolo zlé 8)

    OdpovedaťOdstrániť