Stránky

štvrtok 1. novembra 2012

I can be anyone... *14


Štvrtkové meme organizované mnou a E_V_E. dľajšia postava, pes, mačka, duch,je to na tebe. Popíš čitateľom prečo si si postavu vybral/a. Vyber jednu jeho životnú situáciu (snažme sa nespoilerovať ;)). Staň sa zvolenou postavou a napíš čo by si na jeho mieste urobil TY.


Môj dnešný hrdina: Laurel z knihy Krídla od Aprilynne Pikeovej

Dôvod: Pretože je to víla.Áno viem opakujem sa,ale ja vážne zbožňujem víly. A Laurel sa mi páči o to viac, pretože je torošku iná víla. Nemá krídla, ale na chrbte jej raz ročne narastie kvet.

Situácia: Jedno ráno sa Laurel zobudí a zistí, že vzadu na tele má kvet. Oblečie sa a uteká za svojím priateľom a všetko mu postupne prezradí.

Moja zmena: Ja by som sa z kúpelky nedostala! Pri pohľade na tú vec na chrbte by som najprv zamdlela a potom by som sa snažila strhať ju dole. Určite by som si nezachovala chladnú hlavu a už vůbec by som nič neprezradila Davidovi. Bola by som schopná aj niekam utiecť, kým by to samo nezmizlo, alebo kým by som sa toho nezbavila. (možno by ma pri mojom úteku našiel Tamani a bola by som spokojná a šťastná) Proste by som sa z toho zbláznila.

obrázok od http://christinasbooks.blogspot.sk/2010/08/have-i-mentioned.html 

Astesia


3 komentáre:

  1. súhlasím, urobila by som to isté 8D
    už vtedy dostávam amok, keď mám pupienok na tvári, tak keby som mala na chrbte kvet, asi by som sa na mieste zrútila 8D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. =D s pupienkom máš pravdu :D ale aspoň by som pekne voňala =)

      Odstrániť
  2. Som tak šťastný, že som urobil správne rozhodnutie, keď som sa obrátil na Dr. Adelekeho, ktorý mi pomohol získať späť svojho ex späť tým, že na neho vrhol milostné kúzlo. Jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré som kedy urobil, bolo kontaktovať Dr. Adeleke, aby mi pomohol získať späť svojho milenca. Bol som život plný šťastia po tom, čo som kontaktoval doktora Adelekeho, pretože mi nielenže nepriniesol svojho milenca, ale tiež sa zamiloval pre seba viac jedinečný a vynikajúci. Ak potrebujete okoreniť svoj vzťah s väčšou láskou a pozornosťou, obráťte sa na Dr. Adelekeho na jeho e-mailovú adresu [aoba5019@gmail.com], zavolajte alebo Whatsapp ho prostredníctvom svojho kontaktu +27740386124 a byť šťastný, rovnako ako ja, vďaka Dr. Adeleke za tvoja skvelá práca.

    OdpovedaťOdstrániť