Stránky

štvrtok 15. novembra 2012

I can be anyone... *15


Štvrtkové meme organizované mnou a E_V_E. dľajšia postava, pes, mačka, duch,je to na tebe. Popíš čitateľom prečo si si postavu vybral/a. Vyber jednu jeho životnú situáciu (snažme sa nespoilerovať ;)). Staň sa zvolenou postavou a napíš čo by si na jeho mieste urobil TY.

Aj vám sa zdá, že to na blogu nejako viazne? Aj mne, posledné dni sa nedokážem na nič poriadne sústrediť. Neviem čo sa to so mnou porobilo... Ale určite to dobehnem :D

Môj dnešný hrdina: Draculaura z knihy Stredná Strašidelná od Lisi Harrisonovej

Dôvod: Draculaura je jedna z príšeriek, ktoré som si v knihe veľmi obľúbila. Je milá, vtipná, nešikovná a celkovo sa mi aj trošku podobá =)

Situácia: Vtipné je, že Draculaura je upír, takže sa nemôže vidieť v zrkadle. Kedže chce byť moderná, tak sa maľuje bez pomoci zrkadla, ale nie stále sa jej to podarí. Raz príde do školy a na čele má veľa šmúh od špirály. Kamarátky ju na to upozornia, ale jej to neprekáža.

Moja zmena: Ale no ták... Prechádzať sa v škole a aj po meste so špirálov na čele? To hádam nie:D Ja by som na jej mieste poprosila kamošky, nech ma upravia a namalujú =)


Astesia 


3 komentáre:

  1. sebavedomá hrdinka 8D
    to mohlo byť srandovné 8D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Som tak šťastný, že som urobil správne rozhodnutie, keď som sa obrátil na Dr. Adelekeho, ktorý mi pomohol získať späť svojho ex späť tým, že na neho vrhol milostné kúzlo. Jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré som kedy urobil, bolo kontaktovať Dr. Adeleke, aby mi pomohol získať späť svojho milenca. Bol som život plný šťastia po tom, čo som kontaktoval doktora Adelekeho, pretože mi nielenže nepriniesol svojho milenca, ale tiež sa zamiloval pre seba viac jedinečný a vynikajúci. Ak potrebujete okoreniť svoj vzťah s väčšou láskou a pozornosťou, obráťte sa na Dr. Adelekeho na jeho e-mailovú adresu [aoba5019@gmail.com], zavolajte alebo Whatsapp ho prostredníctvom svojho kontaktu +27740386124 a byť šťastný, rovnako ako ja, vďaka Dr. Adeleke za tvoja skvelá práca.

    OdpovedaťOdstrániť