Stránky

nedeľa 22. júla 2012

Potřeštěné letní kniho-dumání *4

PLK-D od VeEee časť štvrtá. Dnešná téma: Knihy, ktoré si k táboráku určite nevezmem. Nedopustila by som aby sa im niečo stalo a nie to ešte, aby zhoreli. Raz som si jednu knihu omylom namočila. Doteraz sa na seba hnevám. Moji dnešný traja favoriti:




1. Pád od Lauren Kateovej.
Nie nikto mi nesiahajte na Pád. A vôbec na žiadnu knihu z tejto série, ak nechcete, aby som sa do vás pustila nechtami. Zbožňujem atmosféru v tejto knihe a Cama. Dlho som na ňu musela myslieť a teším sa, keď si na ňu opäť nájdem čas.



2. Divergencia od Veronici Roth.
Riskovali by ste priblížiť sa k ohňu s touto knihou? Príbeh vám pri čítaní doslova horí v rukách a keď myslíte na Štvorku... Mám pocit že sa za chvíľu  vznietim. Niet čo dodať. Ohroziť stránky Divergencie? Nikdy!




3. Pasca od Lauren DeStefano.
Nedokážem prestať myslieť. Ešte ju nemám celú prečítanú, ale stále sa musím v myšlienkach zaoberať Rhine a svetom v ktorom žije. Neodvážila by som sa vstúpiť do blízkosti či už ohňa, alebo vody, alebo blata s touto knihou. A ďalší dôvod, prečo ju budem opatrovať ako v bavlnke je ten, že som ju dostala od veľmi vzácnej osoby :)






Astesia

2 komentáre:

  1. Veru, Divergenciu ani pascu by som si nezobral! :D tretiu som nečítal, takže neviem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och Pád je taky presladený a otrepaný príbeh :D ale mňa až príliš chytil. každý máme niečo, pri čom sa ostatný chytajú za hlavu :)

      Odstrániť